Je eerste droomwoning kopen

Met welke vragen loop jij rond?

Het zoeken van een woning is helaas niet het enige waarmee je rekening moet houden. Een advies van een erkend adviseur is dan ook aan te raden om problemen nu en in toekomst te voorkomen.

Het blijft een bijzonder en spannend moment in je leven als je voor het eerst een woning gaat kopen. Met name de zoektocht naar je droomwoning samen met je partner of ouders is leuk om te doen. Echter is het zoeken naar een leuke woning niet het enige wat bij het kopen van een woning komt kijken. Zo zijn er diverse vragen waar je voor jezelf een antwoord op moet krijgen alvorens de juiste keuze te maken.

De meest gestelde vragen waar men bij het kopen van een eerste woning tegenaan lopen zijn:

- Hoeveel kan ik eigenlijk lenen?
- Welke bijkomende kosten moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een woning?
- Welke hypotheekvormen zijn er allemaal? En wat zijn de verschillen tussen deze hypotheekvormen?
- Aan welke eisen moet mijn woning voldoen? Wil ik graag een appartement of een woning met een tuin? Nieuwbouw of bestaande bouw?
- Welke risico's moet ik allemaal rekening mee houden bij het kopen van een woning? 
- Wat is NHG? En wat heeft dat voor gevolgen voor mijn situatie?

Gelet op al deze vragen is het begrijpelijk dat je niet op iedere vraag een passend antwoord weet. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar om deze vragen voor u te beantwoorden waarbij er rekening wordt gehouden met jouw specifieke situatie. Maak dan ook zo snel mogelijk een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.

quote

Hans Middelbeek

Meer over ons

Een goed advies is de basis voor een financieel gezonde toekomst

Meer over ons

Als onafhankelijke partij zoeken wij samen met jou de beste match voor je situatie. Je hebt keuze uit ruim 35 aanbieders bij ons: