quote

Een goed advies is de basis voor een financieel gezonde toekomst

Hans Middelbeek

Een goed advies is de basis voor een financieel gezonde toekomst

Al vele jaren zie je in ons kantoor aan de gezellige Dorpsstraat dezelfde gezichten. Sinds 1999 ben ik enthousiast en op informele wijze bezig in mijn winkel en het vaste gezicht van de zaak.
Bij binnenkomst voel je je echt welkom en vertrouwd. Geen wachtrijen en onpersoonlijk gedoe.

Geen verkooppraatjes maar eerlijk en duidelijk advies gecombineerd met de beste oplossing.  Dat is waar wij voor staan. Wij durven ook “nee”  te verkopen. Iets waaraan de laatste jaren nogal eens werd getwijfeld in de financiële branche. Bij ons in Langedijk doen we gewoon wat we moeten doen.
Dat is de mentaliteit hier en daar zijn we met zijn allen trots op.

Kom bij ons langs in Noord Scharwoude en ervaar de ongedwongen sfeer in ons kantoor. De koffie staat altijd klaar en de computer bij het eerste gesprek staat uit. Eerst gewoon vrijblijvend kennismaken en jij beslist of wij voor je mogen werken.

Hartelijke groet,


Afspraak maken

quote

Iedereen is bij ons welkom, de koffie staat altijd klaar

Ingeborg Swager

Voor sommigen wellicht een bekend gezicht aan zowel de Dorpsstraat als de Voorburggracht. Na mijn HBO-studie ben ik gaan werken bij HAL Makelaardij. Met veel plezier heb ik daar ruim acht jaar gewerkt eerst bij de vestiging in Alkmaar en later in Noord-Scharwoude. De woningmarkt en daarmee ook de financiële markt heeft mij altijd geboeid. De overstap naar GeldXpert Nederland op de marketingafdeling heeft voor mijn interesse in financiële producten gezorgd. Daar kon ik mijn creatieve ideeën kwijt; waar is behoefte aan en hoe kan je ervoor zorgen dat mensen bij een financieel product niet eerst zoeken naar de kleine lettertjes en addertjes? Zo ben ik uiteindelijk weer teruggekomen in Langedijk. En als echte Langedijkse ken ik Langedijk en omgeving als geen ander. Ik ben blij mensen met een woon- of verhuiswens weer te helpen, maar dan op een andere manier. Ik ondersteun Hans en samen zorgen we voor een warm welkom en goed advies zonder gedoe!

Afspraak maken

2147 klanten gingen u voor!

Als onafhankelijke partij zoeken wij samen met jou de beste match voor je situatie. Je hebt keuze uit ruim 35 aanbieders bij ons: